کد خبر : 93
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 دی 1398 - 12:02

نخستین گوجه‌فرنگی شبیه به انگور تولید شد

نخستین گوجه‌فرنگی شبیه به انگور تولید شد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، محققان در ایالات متحده گیاهان گوجه فرنگی ویرایش شده ژن تولید کردند که مانند انگور در خوشه قرار دارند. این مطالعه که روز دوشنبه در مجله «Nature Biotechnology» منتشر شد، گوجه فرنگی ویرایش شده ژن را شبیه به یک دسته انگور جمع

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، محققان در ایالات متحده گیاهان گوجه فرنگی ویرایش شده ژن تولید کردند که مانند انگور در خوشه قرار دارند.

این مطالعه که روز دوشنبه در مجله «Nature Biotechnology» منتشر شد، گوجه فرنگی ویرایش شده ژن را شبیه به یک دسته انگور جمع و جور توصیف کرد، این میوه به سرعت بالغ می‌شود و برداشت آن کمتر از 40 روز به طول می‌انجامد.

کشاورزان خواستار  تولید گیاهان جمع و جورهستند که می‌توانند در کمترین فضا بیشترین محصول را بار دهند؛ به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر می‌توان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.

زاخ لیپمن، محقق  و تولید کننده این گوجه‌فرنگی ویرایش شده در موسسه پزشکی هوارد هیوز گفت: این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.

لیپمن و همکارانش گوجه فرنگی جدید را با تنظیم دقیق دو ژن ایجاد کردند که سوئیچ رشد تولید مثلی و اندازه گیاه را کنترل می‌کنند. همچنین، آنها ژنی به نام SIER را کشف کردند که طول ساقه را کنترل می‌کند.

براساس این مطالعه، جهش SIER با یک ابزار ویرایش ژن و ترکیب آن با جهش در دو ژن دیگر گل، ساقه‌های کوتاه‌تر و گیاهان کاملاً فشرده‌ای ایجاد کرده است.

گوجه فرنگی ویرایش ژن شده این قابلیت را دارد که در حیاط خانه‌ها و یا پشت بام رشد کند و محصول دهد.

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پاسخ به ارسلان رضایی انصراف از پاسخ دادن

ارسلان رضایی چهارشنبه , 4 دی 1398 - 14:53

به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر می‌توان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.

رحمان فضلی چهارشنبه , 4 دی 1398 - 14:53

این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.

آخرین اخبار